Skip to main content

Serviciile noastre

Curățenia este un efort de echipă. Ne străduim să oferim cele mai bune produse și servicii, și suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm cu toate nevoile dvs. de curățenie.

Curățenie profesională

Utilizăm echipamente specializate și produse profesionale, de la cei mai mari producători în domeniu. Specialiștii noștri sunt gata să intervină, în orice moment, pentru a soluționa orice tip de probleme întâmpinați.

Consultanță echipamente și consumabile

Vă oferim consultanță în alegerea produselor necesare pentru activitatea de curățenie a spațiilor, publice și private, de la domiciliu la birouri și industrie.

Pest control

Tehnicienii noștri calificați, efectuează tratamente de dezinfecție, dezinfecție și deratizare pentru controlul și eradicare a dăunătorilor. Serviciile sunt adaptate fiecărui tip de spațiu precum cele rezidențiale, birouri, educaționale, comerciale sau industriale.

Peisagistică și întreținere spații exterioare

Spațiul verde din jurul proprietății dvs. comerciale sau rezidențiale este un detaliu important care nu trebuie neglijat. Peluzele, copacii și arbuștii reprezintă o parte importantă în crearea unui spațiu plăcut pentru clienți și angajați.
Contact - TotalClean

Despre noi

Echipa Total Clean este formată din peste 400 de profesionişti pregătiți la cel mai înalt nivel să asigure curățenia oricărui spațiu. Utilizând echipamente și produse profesionale specializate, de la cei mai mari producători din domeniu, specialiștii noștri sunt gata să intervină în orice moment.

Blog

Un mediu curat reprezintă una dintre cele mai importante cerințe pentru orice companie. Află cele mai recente știri despre produsele de curățare, tehnologie și alte tendințe din industrie. Rămâneți la curent cu blogul nostru.
Blog Total Clean Services
Parteneri Total Clean

Parteneri

O carte de vizită a noastră, a ceea ce facem pentru partenerii noștri. Avem colaborări de lungă durată, ne-au recomandat și au încredere în noi, iar noi suntem mândri de aceste parteneriate și rerprezintă o recunoaștere a calității serviciilor noastre.
Pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
Cere ofertă acum