Curățenie profesională

Utilizând echipamente specializate de la cei mai mari producători din domeniu şi produse profesionale, specialiştii noştri sunt gata să te ajute la curățenie, în orice moment.
Curățenie generală

Curățenie generală

Dispunem atât de echipamente moderne și eficiente, cât și de personal foarte bine instruit. Vă oferim servicii complete de curățenie, astfel încât să vă bucurați de un confort sporit în orice zi.

Curățenie Industrială

Indiferent dacă este vorba despre un depozit, o hală sau un spațiu de producție, echipa Total Clean asigură curățenia completă a spațiului, cu ajutorul celor mai eficiente echipamente și soluții.

Curățenie spații medicale, comerciale și birouri

Personalul, vizitatorii sau partenerii dumneavoastră au nevoie de spațiu îngrijit, curat și sănătos. Pentru a asigura un astfel mediu, vă punem la dispoziție, servicii de curățenie de întreținere sau curățenie generală.
Echipe de Intervenție rapidă

Echipe de Intervenție rapidă

Membrii echipelor noastre de intervenție rapidă (Echipe Mobile), sunt pregătiți să intervină rapid și eficient, pentru a rezolva orice tip necesitate sau urgență, venită din partea dumneavoastră.
Curățenie postconstructor

Curățenie post-constructor

Atunci când clădirea dumneavoastră a fost finalizată, iar visele au devenit realitate, echipele noastre de curățenie pot curăța încăperile după finalizare procesului, eliminând toate urmele lucrărilor executate.
Curățenie evenimente, târguri, corporate

Curățenie evenimente, târguri, corporate

Total Clean vă oferă servicii complete de curățenie, pentru toate tipurile de spații pentru evenimente: centre de întâlniri și expoziții, clădiri de târguri și chiar hoteluri sau restaurante.

Curățarea panourilor solare

Beneficiile angajării unei firme profesionale pentru curățarea panourilor solare sunt numeroase. În acest articol, vom explora câteva dintre cele mai semnificative avantaje ale acestei decizii.

Curățenie la domiciliu

Bucurați-vă de timp liber, iar noi avem grijă ca locuința dumneavoastră să arate impecabil. Serviciile noastre de curățenie la domiciliu vă readuc confortul casei, fără a depune vreun efort.
Contact - TotalClean

Despre noi

Echipa Total Clean este formată din peste 400 de profesionişti pregătiți la cel mai înalt nivel să asigure curățenia oricărui spațiu. Utilizând echipamente și produse profesionale specializate, de la cei mai mari producători din domeniu, specialiștii noștri sunt gata să intervină în orice moment.

Blog

Un mediu curat reprezintă una dintre cele mai importante cerințe pentru orice companie. Află cele mai recente știri despre produsele de curățare, tehnologie și alte tendințe din industrie. Rămâneți la curent cu blogul nostru.
Blog Total Clean Services
Parteneri Total Clean

Parteneri

O carte de vizită a noastră, a ceea ce facem pentru partenerii noștri. Avem colaborări de lungă durată, ne-au recomandat și au încredere în noi, iar noi suntem mândri de aceste parteneriate și rerprezintă o recunoaștere a calității serviciilor noastre.
Pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
Logo Total Clean Servicii de curățenie

Total Clean ORADEA

+40-259.419.663
office@totalclean.ro

ADRESĂ
Str. Beothy Odon, Nr. 14
Oradea – jud. Bihor

Total Clean ARAD

+40-257.270.606
officeservicii@totalclean.ro

ADRESĂ
Str. Poetului, Nr. 1C
Arad – jud. Arad

Certificări

ISO 9001

ISO 9001

ISO 14001

ISO 14001

ISO

OHSAS 18001

© Made with ❤️ by the NRGO Web Design team.

Cere ofertă acum