Skip to main content

Curățenie spații medicale, comerciale și birouri

Curățenia de întreținere pentru aceste tipuri de spații este indicat să se facă zilnic, chiar de mai multe ori pe parcursul zilei în cazul spațiilor cu destinație medicală. Pentru restul spațiilor curățenia poate fi efectuata face parte din rutina cotidiană, bisăptămânal sau săptămânal, în funcție de necesități. Chiar dacă nu există un trafic semnificativ, în spațiile dumneavoastră, există locuri care nu sunt ușor accesibile, iar acestea creează un climat, un mediu propice pentru depozite de praf, dezvoltarea paraziților, virușilor și a bacteriilor.

Serviciile de curățenie profesională de întreținere a biroului sau a spațiului dumneavoastră, indiferent de destinația acestuia, reprezintă o protecție pentru sănătatea angajaților, asigurând menținerea unui mediu igienic, curat și îngrijit.

Spații cu destinație medicală

Curățenie spații medicale, comerciale & birouri

Serviciile de curățenie profesională pentru spațiile cu destinație medicală sunt cu totul particulare. Total Clean deține în portofoliul său de parteneri, mai multe clinici medicale și cabinete medicale. Aceste spații sunt deosebit de speciale, deoarece serviciile de curățenie, igienizare și dezinfectare trebuie să fie efectuate prin respectarea cu strictețe a normativelor, cu echipamente și tehnologii specifice și urmând proceduri extrem de riguroase, pentru a menține un mediu sigur.

Abordarea este una foarte strictă deoarece pericolele sunt iminente. Spatiile cu destinație medicală sunt deosebit de periculoase și prezintă nenumărate riscuri de răspândire a bacteriilor, germenilor, virușilor și a microbilor.

Grație echipamentelor și soluțiilor extrem de performante pe care le folosim, mulțumită cunoștințelor și pregătirii echipelor noastre de profesioniști, reușim sa oferim cu succes rezultate de care suntem foarte mândri.

Respectarea programului de intervenție, a graficelor de operațiuni, a succesiunilor procesului de dezinfecție și igienizare sunt absolut esențiale, pentru menținerea unui spațiu adecvat și lipsit de pericole pentru persoanele care își desfășoară activitatea sau pentru cele care îl vizitează. În acest sens folosim în operațini numai soluții, echipamente și ustensile performante, avizate și cu destinație de uz medicală, omologate și aprobate de către ministerul sănătății.
Curatenie spatii medicale

Întreținerea spatiilor comerciale

Întreținerea spatiilor comerciale

Punem de dispoziția partenerilor noștri servicii profesionale, urmărind cu strictețe respectarea normelor HACCP. Produsele de igienizat, curățat și șters, recomandate a fi folosite în procesul de curățenie segregate pe coduri de culori. Diferențierea acestora în acest mod, ajută la evitarea contaminării încrucișate a spațiilor și suprafețelor, prin omisiune, din grabă sau neatenție. Procedurile de lucru Total Clean prevăd utilizarea de mopuri, bureți și lavete diferite astfel încât cele folosite în grupul sanitar să nu fie utilizate și în birouri sau holuri.

Programul strict al operațiunilor se stabilește împreuna cu fiecare dintre partenerii noștri. Un orar exact cu zilele, orele din săptămâna, când se execută anumite servicii sau operațiuni particulare, pentru că unele intervenții trebuiesc performate noaptea, înainte sau după terminarea programului de lucru, astfel încât sa nu interfereze cu orarul instituției.

În continuare, vă prezentăm o parte din serviciile oferite, pentru că acestea pot varia extrem de mult prin complexitate, adresabilitate, funcționalitate, ținând cont de specificul fiecărui partener.

Curatenie spatii medicale

aspirare integrală a spațiilor

curățarea spațiilor administrative

curățarea, igienizarea și tratarea pardoselilor

curățarea mecanizată a scărilor rulante

curățarea mobilierului – îndepărtarea prafului și a depunerilor

curățarea echipamentelor electronice și a aparaturii

curățarea si dezinfectarea bucătăriilor

curățenia în spațiul destinat restaurantelor, debarasarea și curățarea mese

curățarea și igienizarea echipamentelor electrocasnice

igienizarea si dezinfectarea grupurilor sanitare

degajarea gunoiului si înlocuirea sacilor menajeri

aerisire și împrospătare miros cu soluții specializate

curățenia de întreținere a parcărilor, căilor de acces exterioare și a spațiilor verzi

udarea plantelor

curățenie generală periodică

Întreținerea birourilor și a spațiilor cu destinație asemănătoare

Este deosebit de important ca locul unde îți petreceți o mare parte din timp, respectiv la locul de muncă, să fie constant la cele mai înalte standarde de igienă și curățenie. Atunci când ne aflăm într-un spațiu plăcut, care ne oferă siguranță și este mereu menținut un standard de curățenie, avem un sentiment de bine, de siguranță și ne putem concentra cu mai multă ușurință asupra activităților noastre, elevând astfel nivelul de productivitate.

Obiectivul nostru principal este îmbunătățirea continuă a comunicării și colaborării cu beneficiarii serviciilor noastre, în vederea livrării unor servicii de înaltă calitate. Serviciile de curățenie destinate sediilor companiilor, clădirilor de birouri sau a instituțiilor, sunt extrem de bine organizate, structurate și personalizate, în completă concordanță cu necesităților partenerilor noștri.

Printre serviciile oferite pentru acest tip de spații, se numără:

curățenie zilnică de întreținere

evacuarea deșeurilor și înlocuirea sacilor menajeri

ștergerea prafului de pe suprafețe si aparatura cu soluții antistatice

aspirarea si spălarea pardoselilor

igienizarea bucătăriei

curățarea, igienizarea și dezinfectarea grupurilor sanitare

aerisirea si odorizarea încăperilor

asigurarea consumabilelor igienico-sanitare

dotarea și alimentarea cu consumabile a grupurilor sanitare

spălare geamurilor exterioare, a pereților exterior, a jaluzelelor verticale, vitrinelor, cortinelor, fațadelor – prin intermediul lucrărilor de alpinism utilitar

îngrijirea si curățarea spațiului verde

curățenie generală periodică;

  • Acest serviciu se adresează persoanelor juridice, iar pentru a putea obține o ofertă personalizată, în conformitate cu necesitățile și nevoile dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați, folosind formularul de mai jos!

  • Unul dintre colegii noștri din departamentul Curățenie Profesională, va fi întotdeauna bucuros să vă ajute cu o expertiză și o cotație de preț.

Pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
Cere ofertă acum