Skip to main content

Deratizare

Procesul de deratizare reprezintă un complex de măsuri aplicate permanent, cu scopul de a eradica rozătoarele și dăunătoarele, sau de a le menține la un nivel numeric redus. Serviciile se execută în conformitate cu legislația în vigoare, respectând toate normele de aplicare.

Serviciul de deratizare se face după proceduri foarte clare și atent stabilite. Operatorul, după o analiză minuțioasă, întocmește un plan prin care stabilește numărul necesar de stații, amplasarea lor, dar și tipul de capcană folosit. Ulterior toate acțiunile urmează un program strict de monitorizare. Această problemă cu care ne confruntăm cu toții și pe care nu o putem controla de cele mai multe ori, este una deranjantă și arzătoare.

Prezența rozătoarele și a dăunătorilor, este condiționată doar de măsurile de prevenție pe care la luăm, iar dacă neglijăm acest aspect, acestea îți fac apariția și reușesc să provoace pagube importante!

Metode de deratizare

Deratizare ecologică

Ecologică

Această metodă este folosită în cazul în care există restricții impuse de activitate, utilitate și destinația spațiului. Metoda ecologică constă în prinderea și imobilizarea rozătoarelor în capcane, fiind urmată de colectarea, transportarea și incinerarea acestora.

Chimică

Constă în utilizarea de substanțe raticide și se folosește exclusiv pentru combaterea rozătoarelor prin amplasarea în stații de intoxicare, din plastic sau metal. Acestea sunt atent asigurate și ancorate, prevăzute cu încuietoare pentru a limita accesul animalelor și al persoanelor, în special al copiilor. Substanțele au efect letal și sunt amplasate în stații de intoxicare, dispuse perimetral în funcție de necesitate.

Stațiile de intoxicare sunt prevăzute cu afișe care conțin următoarele informații: numele substanței active, numele antidotului, numărul de identificare și data ultimei verificări/completări. Acestea sunt monitorizate periodic pentru completarea sau înlocuirea substanței raticide, în caz de deteriorare sau consum.

Deratizare chimică
Deratizare mixtă

Mixtă

În funcție de necesitatea și particularitatea situației constatate, se pot utiliza atât deratizarea ecologică, cât și deratizarea chimică.
  • Indiferent dacă sunteți reprezentantul, administratorul sau proprietarul unei companii, închiriați sau dețineți un spațiu, o hala, o clădire, dacă locuiți la casa sau bloc, administrați clădiri, spații comerciale sau imobile, serviciile noastre vă stau la dispoziție 24/7.

  • Prin intervenții regulate, cu aplicabilitate în diverse zone, cu modalități multiple de combatere, serviciile pe care le punem la dispoziția dumneavoastră, vă facilitează ținerea sub control prezenta si înmulțirea dăunătorilor, și asigurarea unui mediu sigur și plăcut.
  • Acest serviciu se adresează atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice, iar pentru a putea obține o ofertă personalizată, în conformitate cu necesitățile și nevoile dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați, folosind formularul de mai jos!

  • Unul dintre colegii noștri din departamentul Pest Control, va fi întotdeauna bucuros să vă ajute cu o expertiză și o cotație de preț.

Pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
Cere ofertă acum