Skip to main content

Echipe de Intervenție rapidă

Profesionalismul, calitatea , promptitudinea, igiena, eficiența, randamentul reprezintă valorile, atuurile și fundamentul misiunii noastre.

Scopul nostru principal este acela de a pune la dispoziția partenerilor noștri, o gamă cât mai largă, complexă și completă de servicii de curățenie prin intermediul echipelor de intervenție rapidă/mobilă. Acest serviciu disponibil 24/7, ce efectuează intervenții punctuale care salvează timp și situații problematice, contribuind în acest fel la succesul dumneavoastră prin soluționarea problemelor acute. De la fabrici, hale, depozite, parcuri industriale, la spații de birouri, clinici, instituții publice sau spații comerciale, restaurante, hoteluri și pensiuni, serviciile echipelor noastre sunt dedicate companiilor și sunt adaptate, personalizate și structurate pe necesitățile și prioritățile partenerilor noștri.

Ce sunt și ce fac aceste Echipe Mobile?

Echipe de Intervenție rapidă

Prin intermediul celor 12 echipe mobile disponibile atât la nivel regional, precum și la nivel național, reușim să oferim servicii la un standard extrem de ridicat. Aceste echipe fiind structurate după cum urmează:

  • Echipe Optim – formate din 5-8 operatori, care execută lucrări volumice de anvergură, cum ar fi: post constructor, în zonele industriale și de producție etc.;
  • Echipe Standard – formate din 3-4 operatori, care execută lucrări medii, cum ar fi: curățenii generale, post constructor de nivel mediu, curățarea tubulaturilor sau a fațadelor etc.;
  • Echipe Mini – formate din 1-2 operatori, care execută lucrări cu volum redus, cum ar fi: intervenții zilnice, bisăptămânale sau săptămânale de întreținere, intervenții punctuale cum sunt curățări de mochete, igienizarea geamurilor etc.;

Aceste echipe de intervenție rapidă, au în dotare cu mașini de intervenție complet utilate, cu echipamente și soluții profesionale, astfel încât pot interveni în orice moment, oriunde, oricât de dificilă ar fi situația.

Echipele sunt formate din cei mai buni profesioniști ai noștri, persoane instruite temeinic, dedicate cu o vastă experiență în domeniul serviciilor de curățenie profesională și care execută lucrări extrem de diverse și complexe cum ar fi:

Ce sunt și ce fac aceste Echipe Mobile?

Curățenie generală;

Curățenie pentru spații de producție, depozite, hale;

Curățenie specifică spațiilor ESD;

Curățarea suprafețelor de mochetă , tapițerii;

Curățenia perimetrelor exterioare;

Curățarea fațadelor exterioare;

Curățarea a suprafețelor interioare la înălțime: tubulaturi, corp iluminat, tavane, pereți, utilaje;

Curățenia în profunzime pardoseli, decapări;

Tratamente speciale pardoseli;

Curățarea suprafețelor verticale;

Curățarea, degresarea și igienizarea utilajelor și a echipamentelor de producție;

Curățarea panourilor solare;

Curățarea acoperișurilor și a sistemelor pluviale;

Servicii de alpinism utilitar.

Proceduri și operațiuni “Taylor Made”

Pentru noi primează nevoile, cerințele și caracteristicile partenerilor noștri, astfel reușim să creăm proceduri și operațiuni “Taylor Made”, folosind experiența noastră, echipamentele și soluțiile profesionale pe care le avem la dispoziție prin colaborarea cu cei mai mari producători la nivel mondial. Dacă nu ne cunoașteți încă, suntem dispuși să vă împărtășim din experiența noastră prin intermediul consultanților noștri.

  • Acest serviciu se adresează atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice, iar pentru a putea obține o ofertă personalizată, în conformitate cu necesitățile și nevoile dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați, folosind formularul de mai jos!

  • Unul dintre colegii noștri din departamentul Curățenie Profesională, va fi întotdeauna bucuros să vă ajute cu o expertiză și o cotație de preț.

Pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
Cere ofertă acum