Peisagistică și întreținere spații exterioare

Proiectele de amenajare și de peisagistică sunt concepute pentru a înfrumuseța mediul și ambientul dumneavoastră. Zona exterioară a unei clădiri, instituții sau companii, o grădină în aer liber sau un loc public; orice mediu exterior este mai primitor cu serviciile potrivite.
 Peisagistică și amenajare

Peisagistică și amenajare

Proiectele de amenajare peisagistică sunt concepute pentru a înfrumuseța mediul înconjurător. Creăm medii cu o estetica deosebita, atractive din punct de vedere vizual.
Întreținerea spațiilor exterioare

Întreținerea spațiilor exterioare

Oferim servicii de întreținere peisagistică care vă păstrează spațiul verde cu un aspect proaspăt, îngrijit și plin de viață pe tot parcursul sezonului.
Servicii de deszăpezire

Servicii de deszăpezire

Serviciile de deszăpezire sunt vitale pentru bunăstarea proprietății dumneavoastră. Suntem aici pentru dumneavoastră în cele mai grele ierni.
Contact - TotalClean

Despre noi

Echipa Total Clean este formată din peste 400 de profesionişti pregătiți la cel mai înalt nivel să asigure curățenia oricărui spațiu. Utilizând echipamente și produse profesionale specializate, de la cei mai mari producători din domeniu, specialiștii noștri sunt gata să intervină în orice moment.

Blog

Un mediu curat reprezintă una dintre cele mai importante cerințe pentru orice companie. Află cele mai recente știri despre produsele de curățare, tehnologie și alte tendințe din industrie. Rămâneți la curent cu blogul nostru.
Blog Total Clean Services
Parteneri Total Clean

Parteneri

O carte de vizită a noastră, a ceea ce facem pentru partenerii noștri. Avem colaborări de lungă durată, ne-au recomandat și au încredere în noi, iar noi suntem mândri de aceste parteneriate și rerprezintă o recunoaștere a calității serviciilor noastre.
Pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
Logo Total Clean Servicii de curățenie

Total Clean ORADEA

+40-259.419.663
office@totalclean.ro

ADRESĂ
Str. Beothy Odon, Nr. 14
Oradea – jud. Bihor

Total Clean ARAD

+40-257.270.606
officeservicii@totalclean.ro

ADRESĂ
Str. Poetului, Nr. 1C
Arad – jud. Arad

Certificări

ISO 9001

ISO 9001

ISO 14001

ISO 14001

ISO

OHSAS 18001

© Made with ❤️ by the NRGO Web Design team.

Cere ofertă acum