Skip to main content

Pest control

Echipa noastră dedicată este formată din profesioniști. Alegeți o modalitate rapidă și eficientă din punct de vedere al costurilor, de a scăpa de rozătoare sau dăunători nedoriți.
Dezinfecție

Dezinfecție

Compania noastră, deține echipamente performante și echipe de specialiști cu experiență, care vă asigura că spațiile dumneavoastră sunt dezinfectate și igienizate la cele mai înalte standarde.
Dezinsecție

Dezinsecție

De la inspecție la exterminare, suntem aici pentru a vă ajuta să vă păstrați casa și clădirile comerciale în siguranță împotriva dăunătorilor.
Deratizare

Deratizare

Serviciile noastre vă vor ajuta să vă protejați casa și să eliminați problemele cauzate de dăunători cu servicii discrete, tarife accesibile și rezultate profesionale.
Contact - TotalClean

Despre noi

Echipa Total Clean este formată din peste 400 de profesionişti pregătiți la cel mai înalt nivel să asigure curățenia oricărui spațiu. Utilizând echipamente și produse profesionale specializate, de la cei mai mari producători din domeniu, specialiștii noștri sunt gata să intervină în orice moment.

Blog

Un mediu curat reprezintă una dintre cele mai importante cerințe pentru orice companie. Află cele mai recente știri despre produsele de curățare, tehnologie și alte tendințe din industrie. Rămâneți la curent cu blogul nostru.
Blog Total Clean Services
Parteneri Total Clean

Parteneri

O carte de vizită a noastră, a ceea ce facem pentru partenerii noștri. Avem colaborări de lungă durată, ne-au recomandat și au încredere în noi, iar noi suntem mândri de aceste parteneriate și rerprezintă o recunoaștere a calității serviciilor noastre.
Pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
Cere ofertă acum