Skip to main content

Curățenie evenimente, târguri, corporate

Dacă doriți să organizați un eveniment corporate, un târg, un festival, un congres etc., cu un număr mare de participanți, noi suntem aici pentru a vă ajuta. Procesul de curățenie în timpul, dar mai ales după un astfel de eveniment reprezintă mereu o problemă arzătoare, dificilă și consumatoare de timp.

Igienă impecabilă, evenimente reușite

Igienă impecabilă, evenimente reușite

Este deosebit de important sa păstrați spațiul destinat evenimentului, în cele mai bune condiții de igienă pentru ca acesta să devină un adevărat succes. Fiecare persoană care vă va trece pragul sau care va participa, este un musafir, iar faptul că sunteți organizatorul unui eveniment reprezintă o responsabilitate enormă. Invitații trebuie să se simtă excelent, pentru că “nu avem o a doua șansa să facem o bună primă impresie”.

Extrem de atenți la curățenie

Oamenii sunt extrem de permisivi cu lucruri care au fost omise la un eveniment. Dar sunt extrem de atenți la curățenie, tocmai pentru că un loc neigienizat corespunzător ne creează tuturor o senzație de repulsie și simțim nevoia de a ne proteja, de a fi într-un spațiu sigur și îngrijit.

Mizeria, murdăria, gunoiul necolectat, spațiile contaminate, sunt o mare problemă în astfel de situații. De aceea, ne asumăm responsabilitatea de a-i face pe cei care participă la un eveniment, să fie surprinși de curățenia care îi întâmpină pe întreaga perioadă de desfășurare prin intermediul serviciilor noastre profesionale.

Extrem de atenți la curățenie
Servicii profesionale de curățenie

Servicii profesionale de curățenie

Știm că atenția la fiecare detaliu, chiar și în spațiile mari, constituie cheia unei curățenii exemplare. Acțiunea amplă de a curăța spații de mari dimensiuni, cu un trafic mare de persoane este una extrem de provocatoare, care implică mult efort, dar pentru echipa noastră de profesioniști, dotată echipamente de ultimă generație este o provocare pe care o transformăm în succes.

Total Clean vă pune la dispoziție servicii profesionale de curățenie pentru orice tip de evenimente: festivaluri, târguri comerciale, expoziții sau petreceri, concursuri sportive, prezentări sau simpozioane, fie că sunt organizate în interior ori în aer liber.

Pentru că noi înțelegem nevoia de a pregăti totul într-o manieră profesionistă și într-un timp cât mai scurt oferindu-vă soluții personalizate, structurate pe nevoile dumneavoastră, cum ar fi:

Servicii de curățenie pre-eveniment, pentru spațiul rezervat;

Asistență zilnică, pe toată perioada de desfășurare a activităților;

Servicii de curățenie post-eveniment;

Managementul, Colectarea și degajarea deșeurilor;

Curățenia perimetrelor exterioare, indiferent de dimensiuni;

Serviciul de tratamente speciale pentru pardoseli;

Curățarea suprafețelor de mocheta, tapițerii.
  • Poate că ați făcut cunoștință deja cu profesionalismul echipei Total Clean, prin intermediul evenimentelor la care am participat. Dacă nu ne cunoașteți încă, suntem dispuși să vă împărtășim din experiența noastră prin intermediul consultanților noștri.
  • Acest serviciu se adresează persoanelor juridice, iar pentru a putea obține o ofertă personalizată, în conformitate cu necesitățile și nevoile dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați, folosind formularul de mai jos!

  • Unul dintre colegii noștri din departamentul Curățenie Profesională, va fi întotdeauna bucuros să vă ajute cu o expertiză și o cotație de preț.

Pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
Cere ofertă acum