Skip to main content

Peisagistică și amenajare spații verzi

Amenajarea reprezintă transformarea unui spațiu într-un loc deosebit, relaxant și cu bun gust. Indiferent de proiectul pe care partenerul nostru îl alege, în funcție de teren (gradina, curte, spațiu, gazon natural sau artificial, arbori, pavaj de piatra naturala etc.), este important de știut faptul că rezultatul așteptat va fi unul fabulos.

Întreaga operațiune de proiectare și amenajare este realizată cu deosebită atenție la detalii și profesionalism. Deoarece nu este deloc indicat să se aglomereze un spațiu, la întâmplare, cu ghivece, plante decorative, piese de mobilier, ansamble decorative sau alei cu piatră decorativă.

Servicii profesionale de peisagistică

Servicii profesionale de peisagistică

Total Clean Services pune la dispoziția partenerilor servicii profesionale de peisagistică, care includ proiectarea, execuția și întreținerea spațiului creat. Printre lucrările de amenajare putem enumera: alei de acces în spațiile comerciale sau sediile companiilor, amenajare de grădini publice sau private, spații verzi urbane și rurale de interes public, comercial, industrial sau turistic.

Avantajul colaborării cu noi

Avantajul colaborării cu noi, constă în soluțiile tehnice oferite, adaptate de către echipa noastră de designeri și destinației spațialilor verzi și nu numai. Cu grijă deosebită pentru protejarea mediului, creșterea confortului și crearea unor spații în care factorul estetic la un nivel înalt.
Avantajul colaborării cu Total Clean Services
Proiectare, amenajare, întreținere

Proiectare, amenajare, întreținere

Proiectarea, amenajarea, întreținerea și îngrijirea unui spațiu exterior poate fi o misiune complicată și meticuloasă simultan. Timpul și efortul depus pentru gestionarea unui astfel de proiect pot fi folosite în alte activități, atât personale, cât și profesionale. Cu multă grijă, atenție și studii de specialitate în amenajarea și administrarea spațiilor verzi, aplicăm tot ceea ce am dobândit în cei 20 de ani de experiență în activitatea pe care o prestăm, pentru a vă oferi o priveliște minunată.

Serviciile noastre de peisagistică cuprind:

  • Proiectarea și amenajarea spațiului exterior.
  • Propunerea de soluții adaptate climei, indiferent de anotimp.
  • Întreținerea periodică a spațiilor și plantelor.
  • Acest serviciu se adresează atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice, iar pentru a putea obține o ofertă personalizată, în conformitate cu necesitățile și nevoile dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați, folosind formularul de mai jos!

  • Unul dintre colegii noștri din departamentul Peisagistică și Amenajare, va fi întotdeauna bucuros să vă ajute cu o expertiză și o cotație de preț.

Pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
Cere ofertă acum