Skip to main content

Deszăpezire

Lăsați zăpada și probleme cauzate de anotimpul rece în grija noastră!

Pe cât de încântătoare și plină de farmec poate fi iarna, prezența zăpezii și precipitațiile specifice anotimpului rece, devin o adevărată problemă. Serviciul de deszăpezire pe care îl punem la dispoziția dumneavoastră, este unul complet ce conține operațiuni de curățare, transport și aplicare de materiale și soluții antiderapante pe străzi, căi de acces, trotuare, curți sau parcări. 

Eliminați momentele de blocaj, lungi și friguroase în care zăpada vă poate împiedică să vă desfășurați activitatea și lăsați procesul de deszăpezire în grija noastră. Prin serviciile puse la dispoziția dumneavoastră zăpada este înlăturată atât pentru acces pietonal cât și pentru autovehicule. Astfel dumneavoastră vă puteți bucura de frumusețea anotimpului!
Personal, echipamente și mașini specializate

Personal, echipamente și mașini specializate

Total Clean Services dispune de personal, echipamente și mașini specializate pentru deszăpezire. Prin intermediul acestora acționăm în regim de urgență pentru a înlătura zăpada din spații de tranzit, porți de acces, spații rezidențiale, comerciale, industriale, chiar și zone greu accesibile.

Echipe de intervenție rapidă

Echipele de intervenție rapidă sunt la dispoziția dumneavoastră non-stop în perioada de iarnă. Indiferent de volumul de ninsoare, iar personalul specializat este pregătit să acționeze prompt pentru a îndepărta zăpada. Cu ajutorul echipamentelor mecanizate sau manual, în momentul declanșării fenomenelor meteorologice.
Echipe de intervenție rapidă
Servicii oferite cuprind următoarele tipuri de intervenție:

Degajarea zăpezii de pe căile de acces, parcări, străzi, trotuare și menținerea acestora în funcțiune pe timp de îngheț și polei.

Deszăpezirea sau prevenirea și combaterea poleiului și a gheții cu materiale antiderapante, substanțe de degivrate ecologice (clorură de calciu, sare, nisip etc.).

Îndepărtarea manuală a zăpezii se face cu preponderență în zonele unde accesul utilajelor și a echipamentelor de deszăpezire sunt greu accesibile sau complet inaccesibile.

Transportul și depozitarea zăpezii.

Proactivitatea este una din calitățile noastre

Pentru ca să nu ne place să fim luați prin surprindere de evenimente meteorologice prezente anual, în funcție de prognoză, se acționează preventiv pentru preîntâmpinarea depunerii unui strat consistent de zăpadă și pentru combaterea formării poleiului. În vederea desfășurării unei activități eficiente, sunt aprovizionate din timp stocurile de materiale antiderapante necesare deszăpezirii în condițiile unor căderi medii de zăpadă.

  • Acest serviciu se adresează atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice, iar pentru a putea obține o ofertă personalizată, în conformitate cu necesitățile și nevoile dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați, folosind formularul de mai jos!

  • Unul dintre colegii noștri din departamentul Deszăpezire, va fi întotdeauna bucuros să vă ajute cu o expertiză și o cotație de preț.

Pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
Cere ofertă acum