Skip to main content

Consultanță echipamente și produse igienico-sanitare

Serviciile de consultanță pe care le punem la dispoziția dumneavoastră acoperă o plajă largă de aspecte de interes. Acestea sunt deosebit importante, iar prin intermediul lor serviciile, operațiunile și activitățile dumneavoastră se vor îmbunătăți cu siguranță. Categoriile de servicii de consultanță sunt structurate în patru mari ramuri: produse, echipamente, operațiuni și servicii de curățenie structurate.

Aceste servicii de consultanță se bazează pe experiența noastră de peste 20 de ani în domeniul serviciilor de curățenie profesională. Prin intermediul personalului nostru din departamentul de consultanță, punem la dispoziția partenerilor noștri modalități și soluții de eficientizare și generăm soluții dedicate Taylor Made. Utilizăm atât procese de cuantificare a randamentului operațiunilor, echipamentelor și produselor, cât și analize punctuale, lunare sau periodice (anuale, trimestriale). Acest proces se finalizează cu propuneri de eficientizare a productivității, activității și operațiunilor, în funcție de particularitatea și necesitatea fiecărui partener.

Care sunt avantajele serviciilor de consultanță?

Soluții viabile pentru toți partenerii noștri

Soluții viabile pentru toți partenerii noștri

Cu ajutorul experților noștri, care conduc și supervizează activitățile departamentului operațional al serviciilor de curățenie, vă punem la dispoziție expertize elocvente, cu propuneri concrete de diminuare a costurilor serviciilor. Prin intermediul acestora suntem în măsură să oferim soluții viabile pentru toți partenerii noștri. Nu în ultimul rând, mergem până la a oferi testări gratuite ale soluțiilor propuse, cu rezultate care sunt validate de către partenerii noștri. După agrearea soluțiilor propuse, următorul pas este implementarea și monitorizarea acestora, procese ce sunt în sarcina noastră.

Gamă extinsă de produse

Complexitatea domeniilor și a mediilor în care ne desfășuram activitatea zilnic, diversitatea operațiunilor pe care le utilizăm sunt adaptate la provocările pe care le primim de la partenerii noștri. În funcție de problemele întâmpinate, restricțiile impuse și de particularitățile spațiilor, sunt provocări cărora le-am făcut față, dovadă fiind parteneriatele noastre. Am reușit în timp să adăugăm în portofoliul nostru o gamă de peste 25.000 de produse de curățenie profesională, aproximativ 200 de echipamente, prin parteneriate cu cei mai mari producători la nivel mondial. În plus ne mândrim cu echipa noastră care este formată acum din aproape 400 de colegi, temeinic pregătiți, cu experiență și cunoștințe vaste în domeniul serviciilor de curățenie profesională, cu aplicabilitate în domenii de activitate multiple și extrem de complexe.

Gamă extinsă de produse

De ce să aveți încredere în noi?

Pentru că suntem extrem de calificați și pregătiți în ceea ce facem, pentru că avem o experiență vastă în domeniul serviciilor de curățenie profesională și pentru că profesionalismul ne definește. Dorim să vă prezentăm o parte dintre aceste servicii, pe care le punem la dispoziția dumneavoastră sau pentru care vă putem oferi consultanță (în funcție de necesitate), în vederea obținerii celor mai bune rezultate posibile:

Curățenie generală

Curățenie industrială

Curățenie Spații Medicale, Comerciale și Birouri

Curățenie la domiciliu

Curățenie evenimente, expoziții, târguri, corporate

Curățenie Post constructor

Curățenie de întreținere pentru spatii de producție, depozite și hale industriale

Curățenie de întreținere a spatiilor din industria alimentara

Curățarea, degresarea utilajelor, echipamentelor de producție

Curățenie specifica spatiilor ESD

Curățenie de întreținere pentru spatii administrative, birouri

Curățarea suprafețelor de mocheta, tapițerii

Curățenie de întreținere a spatii medicale

Curățarea și igienizarea suprafețelor interioare la înălțime: tubulaturi, corpuri iluminat, tavane, pereți, utilaje

Decapări, curățenii in profunzime pardoseli, suprafețelor verticale

Tratamente speciale pentru pardoseli

Curățenia perimetrelor exterioare

Curățarea fațadelor exterioare a clădirilor

Curățenie de întreținere pentru spatii comerciale

Curățarea panourilor solare

Curățare acoperișurilor și a sistemelor pluviale

Managementul deșeurilor

Puteți consulta ofertele noastre actualizate zilnic și lista completa atât a produselor igienico-sanitare, de protecție sau cu aplicabilitate specială, cât și a echipamentelor profesionale de curățenie, care fac parte din portofoliul nostru, vizitând website-ul nostru prin accesarea link-ului www.totalclean.ro.

Pentru a facilita o accesibilitate mai rapidă și mai confortabilă la magazinul nostru virtual, am integrat în colțul din dreapta sus al website-ului, butonul de mai jos:

  • Acest serviciu se adresează atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice, iar pentru a putea obține o ofertă personalizată, în conformitate cu necesitățile și nevoile dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați, folosind formularul de mai jos!

  • Unul dintre colegii noștri din departamentul Consultanță, va fi întotdeauna bucuros să vă ajute cu o expertiză și o cotație de preț.

Contact - TotalClean

Despre noi

Echipa Total Clean este formată din peste 400 de profesionişti pregătiți la cel mai înalt nivel să asigure curățenia oricărui spațiu. Utilizând echipamente și produse profesionale specializate, de la cei mai mari producători din domeniu, specialiștii noștri sunt gata să intervină în orice moment.

Blog

Un mediu curat reprezintă una dintre cele mai importante cerințe pentru orice companie. Află cele mai recente știri despre produsele de curățare, tehnologie și alte tendințe din industrie. Rămâneți la curent cu blogul nostru.
Blog Total Clean Services
Parteneri Total Clean

Parteneri

O carte de vizită a noastră, a ceea ce facem pentru partenerii noștri. Avem colaborări de lungă durată, ne-au recomandat și au încredere în noi, iar noi suntem mândri de aceste parteneriate și rerprezintă o recunoaștere a calității serviciilor noastre.
Pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
Cere ofertă acum