Skip to main content

Curățenie post-constructor

Dacă ați finalizat un proces construcție, renovare, amenajare sau reamenajare, lăsați curățenia post-constructor în seama specialiștilor noștri, pentru a obține rezultate surprinzătoare!

De la fabrici, hale, depozite, medii industriale, la spații de birouri sau spații comerciale, instituții publice sau imobile, case și apartamente, serviciile noastre sunt adaptate, personalizate și structurate pe necesitățile și prioritățile partenerilor noștri.

Ce presupune curățenia post-constructor?

Ce presupune curățenia post-constructor?
Știm cât de migăloasă poate fi curățenia după constructor, așa că venim in întâmpinarea nevoilor dumneavoastră prin intermediul acestui serviciu care poate include: curățarea petelor de vopsea, var sau ciment, a feroneriei, a țevilor, a caloriferelor sau a ușilor. Aspirarea podelelor și a pardoselilor pentru îndepărtarea resturilor fine. Spălarea geamurilor și suprafețelor plane de sticla atât interioare cât și exterioare. Îndepărtarea petelor si a murdăriei persistente, curățarea întrerupătoarelor, a prizelor si a corpurilor de iluminat sau evacuarea deșeurilor rezultate.

Întregul spațiu este supus unui întreg proces de curățenie format din două etape, pentru obținerea unor rezultate uimitoare. O prima etapă în care se folosesc echipamente profesionale, pentru îndepărtarea depunerilor greu de îndepărtat, iar cel de-a doua presupune o curățenie detaliată executată cu minuțiozitate de către operatorii noștri. Petele de vopsea lăsate în urmă fiind îndepărtate cu ajutorul unor soluții speciale care sunt folosite pentru dizolvarea acestora.

Total Clean este pregătită să execute orice serviciu de curățenie pe care dumneavoastră îl considerați necesar în timpul sau după finalizarea procesului de construcție. Unul dintre atuurile noastre în acest proces este că întotdeauna ne-am respectat termenele fără nicio excepție, pentru că ne caracterizează punctualitatea în predarea lucrărilor și profesionalismul în execuția acestora.

Curățenie post constructor

Ce cuprinde acest serviciul de curățenie după construcții, renovări sau amenajări?

Un exemplu pe care vi-l oferim detaliat este serviciul de îngrijire a pardoselilor și podelelor. Acesta cuprinde servicii de tratare prin impermeabilizare pentru suprafețele placate cu piatra naturala, tratare prin impregnare, hidrofugare sau sigilare a porilor travertinului, ardeziei, calcarului etc. Acest serviciu este foarte important deoarece prin tratamentul propriu-zis se realizează sigilarea porilor pietrei oferind o protecție totala împotriva apei, uleiurilor si a murdăriei de tranzit in general, pentru suprafețele tratate in acest sens.

Ce presupune curățenia post-constructor?

Curățarea corpurilor de iluminat;

Curățarea panourilor de avertizare;

Eliminarea petelor vopseluri, glet, chit, etc;

Curățarea prizelor, comutatoarelor, plintelor;

Aspirarea întregii suprafețe: gresie, parchet, mochetă, linoleum;

Spălarea, decaparea și lustruirea mecanică a pardoselilor cu monodicul;

Spălarea mecanizată a pardoselilor dure și îndepărtarea petelor de var, vopsea;

Spălarea, dezinfectarea și odorizarea grupurilor sanitare și a bucătăriei;

Spălarea faianței din băi și a bucătăriilor;

Curățarea geamurilor, ferestrelor și feroneriei;

Curățarea ușilor, tocurilor și pervazurilor;

Curățarea mobilierului;

Tratarea cu soluții protectoare a mobilierului din lemn;

Curățarea caloriferelor și a țevilor;

Aspirarea pereților de praf;

Igienizarea și dezinfectarea obiectelor sanitare din componenta grupurilor sanitare;

Igienizarea bucătăriei sau a salii de mese;

Spălarea mecanizată și manuală a pardoselilor;

Curățarea elevatoarelor, scărilor și a balustradelor;

Curățarea curții interioare;

Îndepărtarea petelor de pe pereții lavabili;

Curățarea teraselor, a garajelor și a spațiilor de la subsol;

Degajarea resturilor de materiale provenite în urma procesului de construcție, renovare, amenajare și evacuarea deșeurilor spre locurile special amenajate;

  • Acest serviciu se adresează atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice, iar pentru a putea obține o ofertă personalizată, în conformitate cu necesitățile și nevoile dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați, folosind formularul de mai jos!

  • Unul dintre colegii noștri din departamentul Curățenie Profesională, va fi întotdeauna bucuros să vă ajute cu o expertiză și o cotație de preț.

Pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
Cere ofertă acum