Skip to main content

Curățenie generală

Serviciul de curățenie generală reprezintă un proces de curățenie efectuat ocazional. Frecvența acestui serviciu este de minimum două ori pe an, dar este recomandat să fie efectuat de patru ori pe an. În funcție de domeniul de activitate, acest serviciu se execută mult mai des, în funcție de necesitățile si particularitățile spațiilor, cum ar fi cele ce sunt destinate industriei alimentare.

Acest serviciu nu înlocuiește procesul de curățenie de întreținere zilnică sau bisăptămânală ci este un serviciu complementar. Prin intermediul lui reușiți să readuceți orice spațiu la aspectul inițial, la un standard extrem de ridicat de igienă și în urma căruia nici o pată nu rămâne neîndepărtată și nici un colț neatins. Poate fi de asemenea, realizat în paralel cu serviciul de curățenie de întreținere, (fie că acest serviciu este unul intern sau externalizat), curățenia generală fiind utilizată pentru a obține rezultate cât mai bune, spații igienizate și sigure. Utilizarea acestui serviciu reprezintă o bună practică, deoarece este un proces vital în întreținerea și menținerea longevității unui spațiu.

servicii profesionale de curățenie

Total Clean vă oferă servicii profesionale de curățenie generală atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoanele juridice. Serviciile sunt adaptate pentru a deservi orice tip de activitate cum ar fi: fabrici, hale, depozite, restaurante, hoteluri, spatii publice, birouri, spații comerciale, instituții publice, de cultură, învățământ sau sănătate etc.

Curățenia generală este un proces foarte meticulos prin intermediul căruia orice suprafață este igienizata si curățată in profunzime.

Curățenia generală include servicii complexe pe care le efectuăm până în cele mai mici detalii, cum ar fi:

Îndepărtarea pânzelor de păianjeni;

Curățarea corpurilor de iluminat, a prizelor și a întrerupătoarelor;

Curățarea geamurilor, ramelor și a pervazurilor accesibile;

Curățarea balustradelor și a caloriferelor din spațiu;

Curățarea prin degresare și lustruirea tocurilor și a ușilor;

Curățarea mobilierului din spațiile de birouri, partea superioară și partea inferioară;

Ștergerea de praf și mizerie aderentă a picioarelor și mânerelor de la scaune;

Degresare, aplicare de soluții antistatice pe mobilier;

Curățarea mobilierului și a aparaturii din bucătării (interior – exterior);

Curățarea și dezinfectarea obiectelor ceramice și a mobilierului din grupul sanitar;

Aspirarea și spălarea (după caz) a pardoselilor;

Curățarea tavanului, a aerisirilor și a pereților;

Aerisirea și odorizarea spațiilor;

Igienizarea altor suprafețe în funcție de necesitățile spațiului;
operațiuni speciale în procesul de curățenie generală

Punem la dispoziția dumneavoastră servicii specializate de curățenie profesională, de care aveți nevoie pentru înlăturarea virușilor, microbilor, paraziților sau a prafului, care se depun în locurile frecventate zilnic și pe obiectele pe care le utilizăm. Pentru igienizarea eficientă a spațiilor și obiectelor folosite aveți nevoie de produse speciale de curățare și de serviciile unei echipe de profesioniști.

Echipa noastră este temeinic instruită, cu o atenție deosebită la detalii, astfel încât curățenia generală realizată are rezultate uimitoare, care satisfac cele mai exigente cerințe. Pentru ca serviciile noastre sa fie la cel mai înalt nivel, toate operațiunile și serviciile enumerate mai jos sunt efectuate de profesioniștii noștri în domeniul serviciilor de curățenie.

Prin intermediul unui personal extrem de calificat, pregătit și atent supravegheat de către un supervizor, ne asigurăm că absolut nimic nu este omis și toate procesele și normele sunt respectate.

Curatenie Generala
operațiuni speciale în procesul de curățenie generală

Curățarea unora dintre aceste spații, necesită un efort susținut, timp, dedicație, răbdare și operațiuni speciale pentru a putea obține rezultatele dorite. Există operațiuni standard precum cele enumerate mai sus, dar și operațiuni speciale în procesul de curățenie generală precum:

Spălarea și lustruirea suprafețelor vitrate;

Curățarea bucătăriilor profesionale și cantinelor, a hotelor, plitelor, cuptoarelor sau a altor echipamente;

Igienizarea, dezinfectare și îndepărtare depunerilor din grupuri sanitare, pereți placați cu faianță, dușuri sau vestiare;

Curățarea suprafețelor interioare la înălțime a: tavanelor, grinzilor, corpurilor de iluminat, tubulaturilor, pereților, cu ajutorul sistemelor speciale de aspirare la înălțime tip Spacevac;

Curățarea fațadelor exterioare prin utilizarea nacelelor, schelelor sau a alpinismului utilitar cu ajutorul sistemelor de spălare la înălțime tip Aqua Pura;

Curățarea spațiilor greu accesibile cum ar fi plintelor, treptelor sau contratreptelor, spatii înguste sau orficii cu ajutorul echipamentului special Motorscrubber;

Spălarea mecanizata a pardoselilor dure, ceruirea suprafețelor prin aplicarea unui strat de protecție, care sigilează și protejează întreaga zonă tratată;

Curățarea, degresarea utilajelor și echipamentelor de depunerile acumulate în timpul procesului tehnologic, prin abordare manuala, echipamente speciale cu presiune sau abur;

Curățare acoperișurilor, sistemelor pluviale, iluminatoarelor, gurilor de scurgere, sistemelor de colectare a apei pluviale și a panourilor solare;
Tratamente speciale pardoseli prin aplicare emulsii de protecție, pentru reîmprospătarea aspectului pardoselilor;
Spălarea mochetei sau a covoarelor, tapițeriilor și eliminarea tuturor petelor, cu ajutorul echipamentelor profesionale;

Decaparea pardoselilor și curățarea în profunzime a acestora;

Igienă impecabilă

Pentru a completa procesul de curățenie și pentru a vă asigura că spațiul dumneavoastră este în cele mai bune condiții de igienă, vă recomandăm ca acesta să fie completat de procesul de dezinfecție, despre care puteți afla mai multe în secțiunea Pest Control.

Fie că ne-ai găsit în urma unei căutări pe Google, prin intermediul website-urilor de socializare ori am fost recomandați de unul dintre partenerii noștri, încrederea ta în noi contează, o prețuim și o apreciem!

  • Acest serviciu se adresează atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice, iar pentru a putea obține o ofertă personalizată, în conformitate cu necesitățile și nevoile dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați, folosind formularul de mai jos!

  • Unul dintre colegii noștri din departamentul de Curățenie Profesională, va fi întotdeauna bucuros să vă ofere informații suplimentare sau să vă ajute cu o expertiză și o cotație de preț.

Pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
Cere ofertă acum