Skip to main content

Importanța curățării ferestrelor

Scris la data:

Când vă gândiți la ce factori contribuie la o afacere de succes, curățarea ferestrelor nu este probabil primul lucru care vă vine în minte.

Deoarece ferestrele fac parte din exteriorul unei clădiri, precum și din interior, ele pot fi adesea uitate atunci când vine vorba de curățare; trecută cu vederea ca fiind una dintre acele locuri de muncă pe care trebuie să le faci, dar nu ajungi niciodată să le faci cu adevărat. Cu toate acestea, s-ar putea să nu știți cât de multe daune provocați afacerii dumneavoastră, reputației acesteia dacă nu vă păstrați ferestrele în stare bună. În acest articol, vom explora motivele pentru care ar trebui să vă păstrați ferestrele în stare maximă.

Prima impresie contează

Prima impresie contează foarte mult, mai ales când vine vorba de lumea afacerilor. Dumneavoastră ați intra într-un magazin care are vitrine murdare sau ați alege magazinul cu vitrine curate și strălucitoare? Nu este de dorit să vă neglijați indirect afacerea doar prin faptul că nu vă acordați timp pentru a vă curăța spațiile. Menținerea ferestrelor curate nu numai că face ca sediul dumneavoastră să arate plăcut din punct de vedere estetic, ci le permite clienților să știe că vă pasă de afacerea dumneavoastră și că vă mândriți cu aspectul acesteia.

Igienă

Murdăria se va acumula pe suprafața ferestrei, atât în interior, cât și în exterior. Dacă nu este intervenit, și este omis cu desăvârșire, acestă situație se va înrăutăți și va începe să facă ca suprafața din interior a geamului să devină neigienică, prin acumularea batecriilor și microbilor. Acest lucru poate duce la îmbolnăvire prin aerul din încăpere și dacă angajații vin în contact cu aceste suprafețe contaminate.

Filtrați lumina naturală

Lumina naturală este extrem de importantă atunci când vine vorba de evaluarea nevoilor angajaților tăi. Lăsați-vă personalul să lucreze în condiții întunecate și sumbre și moralul lor se va prăbuși în curând. Neexpunerea la suficientă lumină naturală a fost legată de sentimente de depresie și poate fi chiar diagnosticată ca tulburare afectivă sezonieră (TAS), atunci când corpul tău începe să sufere din cauza lipsei de lumină naturală. Prin urmare, este în interesul dumneavoastră să păstrați toate căile de lumină naturală clare și fără orice tip de obstacol.Așa că iată cum ferestrele curate dezvăluie mult mai multe despre afacerea ta decât ai fi crezut prima dată.

Companiile de curățenie cu servicii profesionale

Dacă nu reușiți să vă păstrați un program periodic de curățare a ferestrelor, atunci ar putea fi timpul să luați în considerare contractarea unei companii de curățenie, specializați, cu o experiență profesională vastă și personal calificat pentru a interveni. Cu un contract de curățenie profesională, nu trebuie să vă mai faceți griji că vă amintiți să curățați geamurile. Tehnicienii și specialițti companiei Total Clean, sunt experți când vine vorba de curățarea geamurilor și pot crea un program de menținere și curățare periodică. Folosind cele mai noi tehnologii pentru a livra servicii de cea mai înaltă calitate, de fiecare data, chiar și acele zone greu accesibile care reprezintă o problemă arzătoare, folosind sistemul Reach and Wash All Windows.

Pentru a afla mai multe informații despre serviciile noastre profesionale de curățenie, nu ezitați să ne contactați pentru o evaluare sau puteți vizita pe site-ul nostru www.totalclean.ro.

Specialist sisteme de igienă profesională
Cere ofertă acum