Skip to main content

Îngrijirea planetei și grija pentru mediu prin serviciile de curățenie profesionale!

Scris la data:

Este mai important ca niciodată să avem grijă de planetă, companiile trebuie să devină mai responsabile, să își îndeplinească și însușească responsabilitățile,să caute și să găsească suluțiile optime, pentru a minimiza impactul lor asupra acestuia. Curățarea durabilă este o modalitate inedită, pozitivă și sănătoasă atât pentru oameni cât și pentru planetă.

La Total Clean ne mândrim pentru că suntem înregistrați ca deținători ai certificatuluii de calitate ISO 14001 încă din anul 2014. Acestă certificare reprezentând un etalon internațional important, ce confirmă standardele și excelența în protecția mediului. În plus mai înseamnă că deținem sistemele inteligente necesare, soluțiile adecvate, care sunt folosite în mod responsabil, pentru a gestiona impactul operațiunilor și produselor pe care le folosim asupra mediului.

Suntem într-o permanentă căutarea a unor modalități noi și mai sustenabile de a ne desfășura activitatea. De la produsele și echipamentele pe care le utilizăm, până la operațiunile și practicile noastre de curățenie, scopul nostru este să oferim un serviciu calitativ, durabil și responsabil, prin care să promovăm practici mai ecologice în fiecare etapă a lanțului nostru de operare și aprovizionare. Aceasta include reducerea consumului de plastic și hârtie și utilizarea soluțiilor de curățare durabile, mult mai prietenoase cu mediul înconjurător, ori de câte ori este posibil.

Aflați mai multe despre practicile noastre de curățenie durabilă mai jos vizitând websiteul nostru www.totanclean.ro

Specialist sisteme de igienă profesională
Cere ofertă acum