Skip to main content

Astăzi vă prezentăm unul din echipamentele care ne ajută să oferim rezultate uimitoare în activitatea noastră, MotorScrubber MS2000!

Scris la data:

Știați că peste jumătate dintre adulții din uniunea europeană ar refuza să reintre într-un loc în care au întâlnit un spațiu murdar cum ar o toaletă murdară? Conform unui studiu al Comisiei Europene în parteneriat cu Organizația Mondială a Sănătății a fost explorat impactul spațiului interior, al bucătăriilor și al toaletelor asupra percepției clienților, iar rezultatele cu un procentaj afirmativ impresionant de mare, cu mai mult de 50% dintre respondeți, au fost publicate în suplimentul privind igiena toaletei al revistei OMS! Cu siguranță că o toaletă trecută cu vederea poate influența opinia clienților, a partenerilor sau a angajaților dumneavoastră, la fel de mult ca mâncarea și prestarea unui serviciul excelent.

Utilizarea echipamentelor obișnuite, inadecvate, oferă rezultate minime care măresc riscul de a dezamăgi prin imaginea pe care o creați. Echipamentele de curățenie voluminoase pot omite până la 34% din suprafața podelelor, lăsând zone necurățate, contaminate și murdare.

Indiferent de tipul de spațiu, pardoseală și de particularitatea acestora, Total Clean deține în portofoliul său o gamă extrem de variată de echipamente, de la cei mai mari producători la nivel mondiali, iar modalitate eficientă de a vă curăța orice tip de suprafață este la îndemâna noastră prin intermediul acestor echipamente extrem de performante, iar MS2000 este unul dintre acestea.

De la treptele scărilor, la plinte, de la bucătării la băi, de la tapiserii la spații medicale, de la mijloacele de transport în comun la hoteluri și tot ce se află între ele, cu acest dispozitiv fiecare provocare de curățenie devine pentru noi o activitate plăcută și facilă, iar în acest fel obține rezultate uimitoare. Prin utilizarea echipamentelor din gama #MotorScrubber reușim să oferim servicii de o calitate superioară, ne ajută să ne păstrăm prestigiul, valorile și standardul de calitate la un nivel de top.

Prin versatilitatea și productivitatea sa, MotorScrubber MS2000 este ideal și ne ajută să operăm în zone restrânse din retail, spații cu destinație medicală, petrecere a timpului liber și unităților de educație, fabrici, echipamente de producție, iar exemplele pot continua.

Echipamentele special concepute de tipul MotorScrubber MS2000, având ca proprietăți confortul, utilitatea și accesibilitatea, putem ajunge în zonele foarte dificile care sunt omise în mod regulat prin utilizarea echipamentelor standard în procesul de curățenie.

Această tehnologie fără fir, ne dă posibilitatea să curățăm aproape orice spațiu/suprafață fiind prevăzut cu o multitudine de accesorii, rucsac, ham, și fiind foarte ușor, reglabil, se potrivește oricărui utilizator. MS2000 este destinat mediului industrial și este prevăzut cu o baterie reîncărcabilă de peste 1000 de cicluri de viață, cu o autonomie de lucru de 4 ore și un timp de încărcare de 8 ore.

Profesionalismul, rigurozitatea și performanța ne definesc, vă puteți convinge și afla mai multe despre noi vizitând website-ul nostru www.totalcleanservices.ro sau puteți consulta ultimele oferte pentru produsele igienico-sanitare vizitând website-ul www.totalclean.ro.

Specialist sisteme de igienă profesională
Specialist sisteme de igienă profesională
Cere ofertă acum