Skip to main content

Serviciile de curățenie în mediu de producție industrial

Scris la data:

Acumulările de particule, murdărie, praf sau impurități rezultate din procesul de fabricație, (aceste situații fiind imposibil de evitat), sunt întâlnite pretutindeni în mediul industrial în general. Acestea reprezintă un risc major și sunt extraordinar de periculoase deoarece pot afecta și deteriora echipamentele, utilajele, calitatea produselor confecționate/fabricate, sănătatea personalului și nu în ultimul rând spațiul în sine.


Procesele de fabricație sunt medii în care măsurile sanitare sunt esențiale și trebuiesc urmate cu strictețe. Prin urmare, utilizarea celor mai bune soluții și echipamente, a celor mai mari producători și lideri de piață la nivel mondial, însă doar împreună cu o pregătirea minuțioasă și temeinică a personalului operativ, reușim să reducem semnificativ riscul expunerii activității de producție la contaminare sau la alte complicații. Problemele foarte grave ce pot apărea în medii atât de sensibile/pretențioase, care necesită o atenție sporită la detalii și o cunoștinte temeinice ce pot fi dobândite doar în timp, pentru a evita accidentele și deteriorarea sau afectarea echipamentelor și a procesului de producție. Echipamentele și soluțiile pe care le folosim la Total Clean, sunt special concepute pentru mediile industriale și adaptate în fucnție de specificul, necesitatea și particularitatea fiecărui partener. Cu o experiență vastă în domeniu, iar sergementul de curățenie în mediile industriale reprezintând o parte foarte importantă a serviciilor pe care le prestăm și având personal calificat special.

Pentru acest tip particluar de operațiuni care necesită o comunicare, o colaborare și o flexibilitate maximă atât din partea noastră cât și a partenerilor noștri deoarece trebuiesc găsite soluțiile optime (ex: pentru a permite accesul operatorilor în zonele de risc, întreruperea echipamentelor de producție…), ajungem să avem rezultate de care suntem deosebit de mândri. Certificarea calității serviciilor pe care le oferim, vine din partea partenerilor noștri situați cu preponderență în zona de centru-vest a României, prin menținerea gradului de satisfacție la un nivel extrem de ridicat.


La Total Clean, serviciile profesionale de curățenie sunt definitorii și ne reprezintă!


Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați website-ul nostru www.totalclean.ro, pentru o evaluare sau mai multe informații, vă invităm să contactați unul din consultanții noștri la 0259.419.663

Specialist sisteme de igienă profesională
Specialist sisteme de igienă profesională
Cere ofertă acum