Skip to main content

Câteva motive pentru utilizarea soluțiilor de curățenie

Scris la data:

În timp ce selectarea soluțiilor de curățenie concentrate în recipiente de unu și cinci litri, au avantajele lor, trebuie remarcat că soluțiile de curățenie gata de utilizare își au locul în industria serviciilor de curățenie profesională.

„În majoritatea situațiilor, profesioniștii din curățenie constată că o combinație de produse concentrate și produsele gata de utilizare, reprezintă cea mai eficientă modalitate de abordare în serviciile de curățenie.”

Pentru a argumenta această afirmație, vă prezentăm nouă motive cheie pentru a adăuga produse de curățare gata de utilizare, la arsenalul tău de curățare:

1. Gata de acțiune. Despachetați și începeți curățenia. Nu este necesară amestecarea sau diluarea.

2. Mai simplu de utilizat. Îndreptați, pulverizați și ștergeți.

3. Este nevoie de puțin sau deloc pregătire. Pe lângă faptul că sunt gata de acțiune și mai simplu de utilizat, multe produse sunt concepute pentru a fi utilizate cu o pregătire minimă.

4. Productivitate îmbunătățită a lucrătorilor. Deoarece soluțiile de curățare sunt gata de utilizare fără amestecare, timpul de curățare poate fi redus, îmbunătățind productivitatea lucrătorilor.

5. Performanță constantă. Produsele amestecate și fabricate într-un cadru din fabrică folosind metode de producție și de control al calității. Acest lucru vă ajută să vă asigurați că funcționează la fel de fiecare dată/oricând.

6. Eficient pe suprafețe cu atingere ridicată. Utilizarea dezinfectanților gata de folosire vă ​​ajută să vă asigurați că suprafețele cu atingere ridicată sunt dezinfectate corespunzător.

7. Rămâne proaspăt. Soluțiile de curățare concertate, din recipientele mari sau foarte mare se pot contamina. Acest lucru poate afecta eficacitatea produsului și poate fi dăunător sănătății umane. Acest lucru nu se va întâmpla atunci când utilizați un produs predozat.

8. Fără clătire. Majoritatea produselor din această gamă sunt proiectate astfel încât să nu fie nevoie să clătiți suprafețele după aplicare. Încă o dată, acest lucru îmbunătățește productivitatea lucrătorilor.

9. Amprentă mai mică. Produsele ocupă mai puțin spațiu în dulapurile de îngrijire. În plus, nu este nevoie să adăugați unități de distribuire a substanțelor chimice în dulap, eliberând și mai mult spațiu.

„Deși există avantaje pentru acest tip de produse, utilizatorii ar trebui totuși să folosească diligența necesară atunci când selectează un produs. Căutați produse gata de folosință, care sunt responsabile cu mediul înconjurător, iar dacă selectați un dezinfectant predozat, asigurați-vă întotdeauna că este un produs avizat, acreditat și recomandat .”

Specialist sisteme de igienă profesională
Cere ofertă acum