Skip to main content

Curățenia industrială profesională văzută de aproape și în detaliu!

Scris la data:

Uneori curățenia însemna ștergerea prafului, spălatul geamurilor, curățarea mochetelor, dezinfectarea, decaparea și igienizarea pardoselilor, curățarea panourilor solare, spălarea fațadelor la înălțime, igienizarea toaletelor iar exemplele pot continua. Dar alteori însemna curățarea zonelor colmatate din fabrici, a utilajelor speciale sau a zonelor atât de diferite de lucru și atât de diverse din mediul industrial. Toate aceste condiții speciale presupun un alt tip de activitate, o altă modalitate de lucru mult mai fizică care necesită un alt gen de efort, un alt tip de implicare și o altă abordare. Unele situații unde suntem solicitați să intervenim sunt cu totul particulare, tocmai pentru că mediul nu permite utilizarea echipamentelor specifice, acestea nefiind de ajutor, suntem nevoiți să ne adaptăm și ne bazăm pe vasta experiența a colegilor noștri din Echipa de Intervenție Rapidă.

Prin intermediul experienței dobândite în peste 20 de ani de activitate în serviciile profesionale de curățenie industriala și nu numai, reușim să îi satisfacem și mulțumim pe partenerii noștri, prin adaptabilitate, soluțiile oferite la problemele sesizate dar mai ales prin rezultatele pe care le obținem. Astfel de cereri particulare, ne fac să pornim zilnic la drum către o noua provocare, țelul nostru fiind acela de a oferi servicii de calitate, într-un timp cât mai scurt și o soluționare prompta la problemele și situațiile critice sesizate. Cu aceste argumente și împreună cu valorile noastre printre care se numără rigoarea, seriozitate, promptitudinea și prioritizarea nevoilor partenerilor, am reușit si suntem convinși ca suntem pe drumul cel bun.


Felicitări colegilor nostri, membri ai echipei de intervenție rapide / Echipa Mobilă Oradea pentru efortul depus și pentru că astăzi avem cu un client foarte mulțumit in plus Tenaris Silcotub SA Romania!

Vă invităm să vizitați website-ul nostru www.totalclean.ro, pentru mai multe informații despre soluțiile pe care vi le punem la dispoziție, gama completă a produselor și informații suplimentare despre aplicabilitate și recomandările experților noștri.

Specialist sisteme de igienă profesională
Cere ofertă acum