Skip to main content

De ce să alegeți serviciile profesionale de curățenie comercială, industrială și domestică Total Clean Services?

Scris la data:

Ce înseamnă serviciile de curățenie pentru afacerea dumneavoastră? Ei bine, trebuie să fiți întotdeauna atenti la detalii. Nu aveți nevoie doar de un spațiu curat, ci trebuie să vă asigurați că totul este în ordine, că nimic nu arată și este neprofesionist, cum ar fi situația deloc confortabilă în care nu aveți hârtie igienică în băi. Serviciile de curățenie profesională Total Clean, vă sunt puse la dispoziție pentru a servi nevoilor dumneavoastră în cadrul afacerii, pentru a vă asigura că rămâneți pe drumul cel bun și pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună impresie posibilă.

Un alt fel de abordare a unui parteneriat

Încă din primele noastre zile de la înființare, ne-am propus să ajutăm cât mai multe companii să obțină un ambient calitativ, sigur și plăcut, cu un standard foarte înalt al serviciului de curățenie care să se poată vedea și simți. Suntem atât de dedicați misiunii noastre, încât atunci când alegeți să colaborați cu noi, ne așezăm cu dumneavoastră la masă, ascultăm, evaluăm, analizăm și discutăm, pentru a înțelege exact ceea ce vă doriți și căutați la o companie ce oferă servicii de curățenie. Ulterior punem la cale un plan de acțiune structurat pe nevoile dumneavoastră și parcurgem acest proces împreună cu toți partenerii noștri și pentru oricare dintre serviciile noaste.

Printre industriile pe care le deservim se regăsesc:

Servicii de curățenie industrială și a depozitelor

Dacă există un loc care se poate murdari excesiv, acestea sunt: pardoseala, echipamentele, pereții și tubulatura de ventilație a unei fabrici sau al unui depozit. Cu atât de multe echipamente, utilaje, pachete sau cutii peste tot, murdăria și praful se pot acumula cu ușurință oriunde. O problemă mai îngrijorătoare o reprezintă angajații cu afecțiuni cum ar fi astm sau alergii, pentru care locul de muncă poate deveni o adevărată provocare în sine, dacă serviciul de curățenie nu este unul de calitate.

Clinici medicale sau spații cu destinație medicală

Având în vedere regulile foarte stricte și procedurile care trebuiesc urmate cu rigurozitate, aceste spații speciale au nevoie de o atenție deosebită, echipamente și soluții care să urmeze anumite standarde. O provocare majoră este pregătirea operatorilor de curățenie dar și operațiunile și rutina zilnică a acestora, deoarece aceste spații au particularități specifice. De exemplu, nu se pot igieniza suprafețe cu aceeași laveta si același tip de soluție in fiecare încăpere, pentru că se pot genera fluxuri de transmitere a microbilor, bacteriilor și virușilor. Avem parteneriate cu clinici de prestigiu, avem experiența necesară și urmăm cu strictețe în activitatea noastră zilnică, procedurile, regulile, protocoalele și recomandările făcute de către Ministerul Sănătății.

Săli de sport și centre de fitness

Atunci când clienții unui centru fitness intră în sala de sport, vor să vadă totul impecabil și curat, iar dacă nu, puteți paria că nu se vor întoarce. Cu atât de mulți oameni care folosesc același echipament zi de zi, este important să se ofere o curățenie temeinică de la începutul și până la sfârșitul zilei. Total Clean deține în portofoliul său, produse care curăță murdăria în profunzime, igienizează și ucid bacteriile cu o performanță testată.

Servicii de curățenie pentru spații comerciale

Utilizând tehnologii de mare putere, oferim un standard de curățenie al magazinul greu de egalat. Acest lucru nu numai că va proteja angajații de boli, dar vă va proteja și clienții care fac cumpărături regulat în magazinul dumneavoastră. Ca să nu mai vorbim de beneficiile unei unități curate care manipulează zilnic produse alimentare.

Spații de birouri

Oricine este conectat la un birou știe că boala se răspândește rapid printre toți cei care își desfășoară activitate în acelși spațiu. De aceea, curățenia regulată a biroului este extrem de importantă pentru sănătatea și siguranța tuturor. De asemenea, un spațiu curat  înseamnă și un spațiu mai plăcut, igienic și plăcut, un spațiu care încurajează și promovează un mediu de lucru mult mai eficient.

Servicii complete de îngrijire

Serviciile profesionale de curățenie pe care le oferim la Total Clean sunt complete, ceea ce înseamnă că pentru orice nevoie a afacerii dumneavoastră, noi avem o soluție . De la servicii de îngrijire intensivă a pardoselii până la servicii detaliate de curățenie în zone greu accesibile sau delicate, suntem capabili să vă oferim o variantă care să se potrivească bugetului și programului dumneavoastră.

Printre serviciile noastre se numără:

 • Curățenie generală
 • Curățenie industrială
 • Curățenia spășiților medicale, comerciale și birouri
 • Curățenia după construcție
 • Curățenie evenimente, târguri, corporate
 • Curățenia la domiciliu
 • Curățenie specifica spațiilor ESD
 • Curățarea mochetelor
 • Curățarea ferestrelor
 • Curățarea fațadelor
 • Decapări și tratamente pardoseli
 • Servicii exterioare de amenajare și întreținere spații verzi
 • Curățarea panourilor solare și a acoperișurilor
 • Servicii de menaj
 • Curățare de urgență și în caz de dezastru
 • Consultanță servicii, produse și echipamente
 • Managementul deșeurilor

Apelând la serviciile noastre de înaltă calitate, oferite de un personal profesionist și calificat, veți stabili un standard și un confort greu de egalat.

Beneficiile colaborării cu Total Clean

Există un aspect principal despre noi care ne face să ne diferentiem de orice altă companie comercială de curățare de pe piață: procesul nostru de curățenie în sine! Ne ghidăm activitatea după trei parametrii principali: calitatea, profesionalismul și punctualitatea, valori care creează un proces de curățenie de succes, cu rezultate pozitive pentru fiecare dintre partenerii noștri.

Comunicare – procesul nostru de comunicare începe de sus și se deplasează în jos prin echipele noastre de curățenie. Credem că, comunicarea este fundamentul unei relații de succes, nu numai între noi ci și în raport cu partenerii noștri. Tocmai de aceea am implementat sisteme de comunicare cu partenerii noștri la toate nivelurile companiei, pertu a fi la curent cu orice situație disfuncțională.

Responsabilitate – dovedim responsabilitate prin angajarea oamenilor potriviți și prin menținerea standardului de calitate prin actualizarea și transmiterea procedurilor de lucru, regulilor și liniilor directoare de curățenie. Operatorii noștri sunt verificați zilnic de către supervizori sau manageri de zonă, care se asigură întotdeauna că serviciul prestat este de cea mai bună calitate, iar partenerul nostru este mulțumit de serviciile oferite.

Proactivitate – suntem interesați și focusați să preîntâmpinăm problemele potențiale înainte ca acestea să se întâmple, astfel încât să putem găsi o soluție rapidă și eficientă. Ne punem în mod regulat întrebările: „Ce altceva putem face? Cum putem fi mai buni? Oare există și o altă alternativă?”

Când punem toate aceste argumente împreună, rezultatul este un partener fără stres, mulțumit și fericit. Acesta este principalul nostru scop și ceea ce ne interesează cel mai mult în activitatea și parteneriatele noastre. Nu trebuie să vă faceți niciodată griji cu privire la modul în care decurge procesul dumneavoastră de curățenie sau ce face echipa de curățenie. Energia dumneavoastră ar trebui să fie orientată spre ceea ce contează cu adevărat pentru dumneavoastră – AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ!

Dacă sunteți pregătiți să beneficiați de servicii profesionale de curățenie comercială și industrială alături de un partener care realizează ceea ce promite, atunci este timpul să apelați cu încredere la serviciile de curățenie prestate de către operatorii și echipele mobile Total Clean Services pe care le punem la dispoziția dumneavoastră.

Profesionalismul, rigurozitatea și performanța ne definesc, vă puteți convinge și afla mai multe despre noi vizitând website-ul nostru www.totalcleanservices.ro sau puteți consulta ultimele oferte pentru echipamente profesionale și produsele igienico-sanitare vizitând website-ul www.totalclean.ro.

Specialist sisteme de igienă profesională
Cere ofertă acum