Skip to main content

Dispensere cu senzori

Scris la data:

Dispensere de hârtie și săpun cu senzor (fără atingere), conduită și tendințe de utilizare în 2023.

Dozatoarele automate de săpun și prosoape de hârtie devin din ce în ce mai populare în toaletele comerciale, de la spații de birouri de clasa A până la școli. 

Aceste dozatoare fără atingere oferă o serie de beneficii care nu numai că îmbunătățesc igiena generală și eficiența unei unități, dar contribuie și la promovarea beneficiilor de economisire a costurilor și de durabilitate. 

Impulsionate de pandemia Covid, dozatoarele fără atingere continuă să ofere multe beneficii ani mai târziu, care vor continua să fie o tendință în toaletele și facilitățile comerciale.

Reducerea deșeurilor și eficientizarea costurilor sunt printre avantajele majore ale distribuitoarelor de săpun și prosoape de hârtie fără atingere. Cu dozatoarele manuale, este ușor pentru utilizatori să folosească mai mult săpun sau prosoape de hârtie decât au nevoie de fapt. Dozatoarele automate oferă o cantitate prestabilită de produs, contribuind la conservarea resurselor și la reducerea costurilor.

Săpunul de mâini spumant, atunci când este utilizat în combinație cu un dozator automat de săpun, de exemplu, poate duce la un consum de apă cu până la 45% mai mic atunci când o persoană se spală pe mâini. Săpunul spumant acoperă mâinile mai uniform și necesită mai puțină apă pentru clătire. Împreună cu o cantitate măsurată distribuită, spumele mai noi oferă aceleași performanțe de curățare folosind mai puțin produs și mai puțină apă.

Dozatoarele automate de prosoape de hârtie reglează, de asemenea, cantitatea de produs folosită și irosită. Este cunoscut faptul că, în toaletele cu distribuitoare manuale de prosoape, oamenii folosesc prea mult produs, ceea ce nu numai că duce la costuri mai mari de utilizare, ci și la mai multe deșeuri în gropile de gunoi și la un mediu de toaletă mai puțin curat.

Interesant este că prosoapele de hârtie sunt mai sanitare decât uscătoarele de mâini automate puternice, care dispersează microbii și picăturile de apă contaminate în mediul toaletei. 

În plus, prosoapele de hârtie reprezintă de asemenea, o variantă mult mai sustenabilă. Majoritatea furnizorilor importanți de hârtie se angajează să respecte sustenabilitatea mediului, plantând mai mulți copaci pentru fiecare copac folosit pentru a crea produse din hârtie. Multe dintre aceste produse, inclusiv prosoape de hârtie utilizate în dozatoarele automate, sunt, de asemenea, realizate dintr-un anumit procent din materiale reciclate post-consum.

Dozatoarele automate oferă, de asemenea, o salubritate sporită, eliminând nevoia de puncte de contact într-o toaletă și contribuind la reducerea timpului pe care angajații trebuie să-l petreacă în operațiunile de curățenie. Aceste dozatoare sunt mai eficiente, necesită de obicei mai puțină întreținere decât dozatoarele manuale și ajută la menținerea toaletelor mai curate, cu mai puține cazuri de vărsare de săpun pe blaturi și prosoape de hârtie lăsate pe podea sau revărsare în recipientele de gunoi.

Din punct de vedere al costurilor, dozatoarele automate, care sunt de obicei furnizate gratuit de către producător în schimbul utilizării produselor lor, așadar sunt rentabile. Reducerea utilizării produselor prin mecanismul automat se amortizează de la sine într-o perioadă scurtă de timp. În unele dintre clădirile și instalațiile de clasă A și de ultimă generație, dozatoarele automate echipate cu tehnologie inteligentă câștigă în popularitate. Senzorii din dozatoare informează echipele de curățare când produsul se epuizează sau trebuie să fie reaprovizionat și reumplut, adăugând la creșterea eficienței.

În general, beneficiile distribuitoarelor automate de săpun și prosoape de hârtie în toaletele comerciale sunt clare. De la promovarea unui mediu mai sigur, până la reducerea deșeurilor și încurajarea sporirii igienizării, aceste dozatoare fără atingere sunt o investiție pe care administratorii de unități și de proprietate ar trebui să o exploreze.

Specialist sisteme de igienă profesională
Specialist sisteme de igienă profesională
Cere ofertă acum