Skip to main content

Răspunsuri la Cele Mai Frecvente Întrebări Despre Edicule sau Urinale

Scris la data:

Aceste dispozitive, numite și urinale, edicule sau mai popular pișoare, sunt împărțite în două mari categorii: cele care utilizează apă și cele care nu necesită apă.

„Clienții de sex feminin care au nevoie de astfel de produse se întreabă adesea cum să utilizeze aceste dispozitive. Acestea ridică întrebări pertinente, după cum arată un sondaj realizat printre vânzătorii de urinale fără apă.

„Acest fenomen a devenit atât de obișnuit încât am un nume pentru aceste femei: „doamnele cu minți întrebătoare”. După 32 de ani de activitate în afacerea, am auzit despre fiecare întrebare imaginabilă.”

„Apropo, clienții noștri bărbați nu pun niciodată niciuna dintre aceste întrebări. Presupun că ei deja știu răspunsurile”, declară Klaus Reichardt, CEO și fondator Waterless Co., Inc.

Cu toate acestea, Klaus Reichardt spune că există cinci întrebări care sunt adresate în mod regulat, în ordine aleatorie:

  1. Preferă bărbații să existe un perete despărțitor între edicule?

Da, într-adevăr. Cei mai mulți își doresc un despărțitor instalat între pișoare. Le place intimitatea. Singura excepție o reprezintă locurile foarte aglomerate, unde mulți bărbați se aliniază pentru a folosi un urinal mai mare (acestea fiind instalate în toaletele stadioanelor, a sălilor de concerte, etc., deoarece pot fi folosite de mai mulți bărbați simultan).

  1. Bărbații vorbesc între ei în timp ce folosesc ediculul?

Dacă se cunosc, sigur. Iar dacă nu se cunosc, de obicei privesc atent peretele din față, își rezolvă urgențele și pleacă.

  1. Avem toalete unisex. Ar trebui să instalăm edicule?

Un studiu a constatat că aproape 60% dintre femei doresc ca pișoarele să fie instalate în toaletele unisex. Motivul: scaunele vaselor de toaletă rămân mai uscate și sunt mai igienice pentru femei.

  1. Ce preferă bărbații, ediculul sau vasul de toaletă?

În unitățile comerciale, ei preferă în mod constant un edicul, deoarece este mult mai igienic, rapid și ușor de utilizat. Dezavantajul este reprezentat de stropirea în timpul utilizării, mai ales dacă vorbim despre un dispozitiv cu apă. De aceea, mulți bărbați preferă ediculul fără apă. Pentru că, dacă nu există apă, există o șansă mai mică de a se stropi.

  1. De ce rămân reziduuri de urină sau apă pe podea, la sfârșitul fiecărei zile?

Majoritatea bărbaților fac un pas înapoi sau folosesc ediculele de la distanță pentru a evita să pășească în bălți, ceea ce face ca mai multă urină sau apă să ajungă pe podea. Observând reziduurile acumulate pe podea, care nu pot fi identificate ca provenind de la unul sau altul dintre bărbați, aceștia tind să evite zona. Dar mai simplu și corect spus, motivul principal este că „băieților le este dor de oliță”.

Urinal, Pișoar
Specialist sisteme de igienă profesională
Cere ofertă acum